Kok aan Huis

Verrassend en lekker eten uit uw eigen keuken

Heeft u een verjaardag of bruiloft te vieren en geen zin om zelf te koken?
Zoekt u een gezonde cateraar voor uw bedrijfsfeest?
Bent u op zoek naar een goede kok voor uw evenement?
Wilt u zelf lekker en gezond leren koken?

Laat u verwennen door de gerechten en service van mij, Birgit Flüg, kok-aan-huis. Ik kook verrassend en lekker in Groningen, Drenthe en Friesland en op iedere gewenste locatie in Nederland en buitenland. Waar u wilt eten, of een workshop wilt houden, daar kom ik graag. U kunt bij mij ook terecht voor catering van buffetten en voor kookcursussen in Groningen. Ik laat u proeven van eerlijke smaken en gezonde ingrediënten.

Jubileum, vrijgezellenfeest of personeelsbijeenkomst
Of het nu gaat om de viering van een jubileum, koken voor groepen van 12 tot 350 personen zoals vrijgezellenfeesten of personeelsbijeenkomsten, of de verzorging van een nabestaandenmaal, als kok aan huis neem ik u graag alle zorgen uit handen en vertrek ik pas als de keuken opgeruimd en gedweild is. Mijn gerechten zijn telkens verrassend, verzorgd tot in de puntjes, tongstrelend, mooi om te zien en gezond! 

Verse en gezonde producten
Mijn bedrijf is gevestigd in het Noord-Groninger landschap, een bron van inspiratie voor bijzondere gerechten, waarvan u de recepten altijd kunt opvragen. Mijn voorkeur gaat uit naar verse (biologische) producten of het nu groentevlees of vis is alle producten worden op een originele manier voor u bereid en waar mogelijk uit de regio betrokken. Ik kook zonder zakjes, pakjes en potjes. Alles is huisbereid en natuurlijk. Elk seizoen biedt producten voor smakelijke menu's. Samen met mijn team laat ik u hier graag van genieten.

Dus neem contact op met mij, Birgit Flüg, kok-aan-huis catering.

Omdat u van lekker eten houdt en wij van koken!

Te gast in het programma Mijn Leven Mijn Gezondheid.